Friday, June 10, 2022

Kevadine matkamäng Varstus

 Kolmapäeva hommikul kogunesid õpilased koolimaja ette matkariietuses, sest algamas oli kevadine matkamäng "Varstut avastamas". Seekord oli tutvust teha mõningate Varstu ajalooliste hoonetega. Rivistusime pikkuse järgi ja jagasime kaheksaks rühmaks. siis võis matk alata. Selleks, et punktid leida, sai iga meeskond kaardi, kuhu oli marsruut peale joonistatud. 

Teekonnal oli vaja läbida üheksa punkti, igas neist olid õpetajatel valmistatud erinevad ülesanded: kultuurimaja juures keeleülesanded, vana apteegi juures ravimtaimede tundmine, kokkuostuhoone juures kaalumine vanaaegsete kaaludega, kuivati ​​juures seemnete tundmine, haigla juures taimede bingo, vallamaja juures mõõtmine, vana koolimaja juures punumine ja lõpuks tuli prügi õigesti sorteerida. 

Kokkuvõttes päev õpilastele meeldis, sest oli teistmoodi kui tavaliselt ja sai klassiruumist välja. Suuremaks puuduseks toodi, et ilm oli liiga kuum ja pidi palju kõndima. Oli ka asjalikke ettepanekuid, kuidas üritust veelgi paremini korraldada, mida on plaanis kindlasti edasi võttes. 

Õpetaja Lemmi










No comments:

Post a Comment