Thursday, June 6, 2024

Õppepäev Pähnis

 Mai viimasel päeval tegi 9.klass emakeele eksamit ning ülejäänud koolirahvas sõitis Pähnile loodustarkusi omandama.  

Kõige väiksemad asusid grupijuht Heinoga käbimatemaatikas aasta jooksul õpitut praktikasse viima. Kahjuks olid ka sääsed matemaatikast huvitatud ja ründasid vihaselt. 

Keskmise vanuseastme lapsed suundusid seljakotiprogrammile, kus tuli läbida lühike matkarada tähistatud punktidega, lugeda hoolikalt siltidel olevat infot ning siis vastata töölehel olevale küsimusele õigesti. Kokku oli punkte 21 ja küsimusi samapalju. Igal sildil viimane info juhatas järgmise punkti juurde. Kui korralikult infot ei lugenud, võis nii mõnigi punkt kogemata vahele jääda. 



Kõige suurematele oli kõige raskem ülesanne. Tuli leida üles metsa laiali paisatud punktid ja vastata nende kohta küsimustele. Kiitus Reesile, Kairitile, Kerlile ja Annikale, kes selle pika ja keerulise ülesande siiski ära täitsid.



Lõunasöögiks olid kooli kokad kaasa pakkinud grillvorste, salatit ja kohupiimamagustoidud. Poisid tegid lõkke üles ja peagi olidki vorstid valmis. Nüüd tuli otsida üles kaasa võetud toidukauss ja asuda keha kinnitama. 



Vaatamata sääskede rünnakule, võis päeva lugeda kordaläinuks. 

Õpetaja Lemmi tähelepanekud

No comments:

Post a Comment